Arhitektonske pustolovine

Konferencija

Arhitektonske pustolovine – Nova mjesta i investicije

Konferencija namijenjena arhitektima i dizajnerima interijera o održivoj gradnji i  uređenju hotelskih i drugih turističkih objekata održava se u Dubrovniku 22.  i 23. studenog. U dva dana Konferencije, sudionici će imati priliku upoznati svjetski poznate arhitekte koji će im prenijeti svoja iskustva i oduševljenje stvaranja novih prostora.

Konferencija se održava u okviru najvećeg sajma u regiji posvećenog uređenju turističkih objekata, Design District Exclusive, koji okuplja više od sto renomiranih brandova iz područja namještaja i opreme za unutrašnje i vanjske prostore. Adresa održavanja je predivni Dubrovnik, hotel Valamar Lacroma.

 

Teme, ciljevi i predavači Konferencije

Teme su vezane uz održivo građenje i opremanje turističkih objekata, nove materijale i oblike, a poseban je naglasak stavljen na genijalne projekte koje publika možda neće vidjeti uživo jer je svakodnevne obveze drže daleko od njih.

Velika imena arhitekture i dizajna pravi su izazov za struku jer  će imati prilike uživo čuti, iz prve ruke, o hrabrim i neobičnim arhitektonskim poduhvatima koji izlaze iz okvira i prkose općepoznatim zakonima, obilježjima i izričajima.

Cilj Konferencije je prenijeti auditorij na sva ona mjesta i u sva ona vremena u kojima neće imati prilike boraviti te potaknuti drukčije razmišljanje u projektiranju, razmišljanje koje jamči održivost i ljepotu prostora za čovjeka.

Petak, 22.11.2019.

Stefano Paiocchi
Zaha Hadid Architects

11:00 – 12:00 h 

www.zaha-hadid.com

Heydar Aliyev centar
MAXXI
BMW central building

“Design Driven Innovation”

Stefano Paiocchi
Zaha Hadid Architects

12:15 – 13:15 h

www.zaha-hadid.com

Heydar Aliyev centar
MAXXI
BMW central building

radionica: „Code-structed Skins. Interdisciplinary Design Research – Fashion and Interior Architecture“

Melinda Matuz
Nizozemska

13:30 – 14:30 h

www.unstudio.com

Merceddes-Benz Museum
Quatar Integrated Railway Project
Hardt Hyperloop

 

“Cultural sustainability, health and innovation in luxury hospitality: How to implement local qualities, international comfort and highly sensory experience in hotels and resorts from the Black Sea to the Yellow Sea.”

Subota, 23.11.2019.

Simone Micheli
Architectural Hero

10:00 – 11:00 h

“Projects as works of art”  the unthinkable world of Simone Micheli Architect

Damir Novotny
„Investments in region – challenges and opportunities“

11:15 – 12:00 h

More value:
Sanja Kucan, dipl. ing.

12:00 – 12:20 h

www.era.com.hr

Chogogo resort, Caribien
Canopy by Hilton, Zagreb
Maris school

 

“Eco labeling – choice for the new Standard”

Kada se na jednom mjestu  okupi toliko poznatih imena i iskustava, toliko slavnih projekata i neprocjenjivih novih poznanstava događaju se „nova mjesta“ i inspiracije. U želji da promovira komunikaciju, suradnju, svijet bez granica i nesputano stvaranje, Organizator, Hrvatski interijeri, udruga hrvatskih proizvođača namještaja, dovodi autoritete koji se svi redom nalaze u Zlatnoj knjizi sto najvećih svjetskih arhitekata i dizajnera.

Pozivamo Vas da sudjelujete u Konferenciji i provedete dva prelijepa dana u nezaboravnom Rovinju u društvu koje će Vas inspirirati barem slijedećih godinu dana… do novih pustolovina.

PREUZMITE OVDJE

Važni datumi:

Rane prijave: do 11.11.2019.
Prijave na Konferenciju se primaju do: 20.11.2019. ili do popunjenosti kapaciteta
Datumi Konferencije: 22. i 23.11. 2019.

Facebook | Instagram | Copyright 2018 Design District. Design & development Paper & Pixel