Dani obiteljskog smještaja

Dani obiteljskog smještaja – DOBS 2019

Dubrovnik, 21.11.2019. hotel Valamar Lacroma

 

Uz on-line prijavu, ulaz na Sajam i sudjelovanje na svim radionicama i predavanjima je besplatno.

Dani obiteljskog smještaja 2019 namijenjeni su vlasnicima obiteljskog smještaja, ali i svima ostalima koji su dio turističke industrije.

U okviru Dana obiteljskog smještaja predstavljaju se najnovije tehnologije koje u svom poslovanju mogu koristiti vlasnici apartmana, vila i kuća za odmor. Gosti iz svijeta turizma prenose vlastita iskustva o tome kako uspješno voditi turističke objekte i koristiti sve benefite tehnološkog razvoja izbjegavajući birokratske zavrzlame.

Osim toga, predstavljaju se iznimno zanimljivi projekti kao što su: pametne brave, online naplata smještaja i Channel manager tehnologija – sinkronizacija kalendara – sve što maksimalno olakšava poslovanje i donosi više dobiti iznajmljivačima.

Posebno zanimljive su marketing radionice – oglašavanje na Google i Facebooku – koje se uobičajeno plaćaju, no organizator se pobrinuo da su i one za sve sudionike – besplatne.

Prijavite se na: info@design-district.net

Četvrtak, 21.11.2019., s početkom u 11:00 sati

od do Tip Tema Predavać Ime i prezime
11:00 11:30 PR Kako zaraditi sa web stranicom myRent Neven Palčec
11:30 12:00 PR Expedia, modeli suradnje Expedia Đurđica Lemaić, Filip Nola
12:00 12:30 PR Tajne oglašavanja, luksuznog smještaja VipHolidayBooker Darijo Šarić
12:30 13:15 Ručak, razgledavanje konferencije
13:15 13:45 RA Channel manager – jedan kalendar za sve myRent Neven Palčec
13:45 14:15 RA Napredne (tajne) Booking.com – a myRent Neven Palčec
14:15 14:45 Pauza, kava
14:45 15:15 PR Bankarski pogled na turizam PBZ
15:15 15:45 PR Pametne brave myRent Mario Kovačević
15:45 16:15 Pauza, kava
16:15 16:45 RA FaceBook radionica Elevate Eva, Vita
16:45 17:45 RA Google radionica Elevate Filip

   PR – predavanje
   RA – radionica

Zaradite Vašom web stranicom

U današnje vrijeme web stranice nisu tu da bi ih samo imali, već su da bi osim prezentacije naših smještajnih jedinca i sa njima zaradili. Zašto plaćati ponekad i do 20% od cijene smještaja, kada danas to sve možete i sami raditi. Kako? Jednostavno, u svega 3 klika! Na samoj prezentaciji ćemo objasniti kako zapravo privući gosta i zaraditi sa web stranicom. Osim toga predstaviti ćemo i alate koji omogućuju takve stranice te ćemo prikazati procese online naplate usluge smještaja.

myRent

Self Check IN – pametne brave

Svaka generacija gostiju sa sobom donosi određeni novitet. Na primjer, danas većina gostiju rezervira svoj smještaj putem neke online booking platforme. Nove generacije gostiju osim online rezervacija očekuju, ali i traže one apartmane koji imaju pametne brave i koji im omogućuju neometani ulazak u apartman. Ne žele voditi brigu o tome kada će doći, žele imati slobodu dolaska i odlaska i zato baš takvi gosti upravo traže apartmane sa pametnim bravama i u velikoj većini slučajeva spremni su platiti više. Sustavi  pametnih brava  predmet su naše prezentacije na kojoj ćemo primjerima pokazati kako je jednostavno i lagano koristiti pametne brave u turizmu.

Mario Kovačević, myRent

Tajne oglašavanja, luksuznog smještaja

Za razliku od običnih apartmana, klijenti koji traže luksuzni smještaj su znatno zahtjevniji te očekuju osobni kontakt i puno pažnje. Takav smještaj nije dovoljno samo staviti na neki web sa par slika, već je puno faktora koje si moraju ispuniti kako bi bili uspješni u iznajmljivanju luksuznog smještaja. Kako oglasiti i kako raditi sa luksuznim smještajem pričat će nam VipHolidayBooker, jedna od naj uspješnih turističkih agencija u Dalmaciji. Iz prve ruke čuti  ćemo njihova iskustva i korisne savjete direktno iz prakse. Najbolji način za unaprijediti svoje poslovanje je poslušati najboljeg!

Darijo Šarić, CEO VipHolidayBooker

Channel manager – jedan kalendar za sve

Najam objekata u turizmu danas je  nemoguć bez tehnologije Channel managera – myRent je jedna  od vodećih tvrtki u Hrvatskoj koja ima rješenja u predmetnoj tehnologiji. U tri godine, povezali smo preko 150 booking portala te osiguravamo sinkronizaciju kalendara za preko 10. 000 apartmana. Kako to sve radi, kako se povezuju apartmani, kako se definira cijena, kako se blokiraju dani ali i ostale mogućnosti kao što su web stranice, online naplata, izdavanje računa su teme naše prezentacije. Jednostavno, provjerite zašto profesionalci rade sa myRent tehnologijom, te zašto je myRent jedan od vodećih Channel managera.

myRent

Google radionica

Na ovoj radionici ćemo objasniti kako reklamirati Vaše smještajne objekte preko Google-a. Ne jednom realnom primjerimo ćemo objasniti kako se rade tekstualni i banner oglasi, a napraviti ćemo i jedan video oglas. Uz oglase, naučiti ćemo Vas kako i na koji način ispravno odrediti  ciljanu publiku. Samu radionicu ćemo završiti sa najboljim primjerima iz prakse sa naglaskom na turistički sektor te kako pratiti uspješno Google kampanje.

Filip Šinko Moradini (Elevate)

Facebook radionica

Na Facebook radionici, objasniti ćemo distinkciju između vođenja i oglašavanja na Facebooku. Predstaviti ćemo najbolje prakse objavljivanja te tips & tricks kao što su vrijeme objavljivanja, dužina objava, naglasak na vizualni sadržaj. Dio naše radionice posvetili smo vođenju turističkih Facebook profila (što i kako). Ukratko će se objasniti mogućnosti plaćenog oglašavanja na Facebooku (publike, vrste oglasa, metrike i ciljevi).

Olivia Slade Šilović & Lucija Vita Hanžić (Elevate)

Važni datumi:

Prijave se primaju do: 20.11.2019. ili do popunjenosti kapaciteta

Datum održavanja edukacije Dana obiteljskog smještaja:  21. 11. 2019.

Prijavite se na: info@design-district.net

 

Pozivamo Vas da sudjelujete na Danima obiteljskog smještaja u Dubrovniku i provedete ugodno i korisno četvrtak, 21.11.2019. educirajući se o tome kako postati uspješniji.

Osim znanja koje ćemo Vam prenijeti, možete osvojiti i vrijedne nagrade:

 

3. mjesto 2. mjesto 1. mjesto
Spinner myRent

Licenca myRenta za 1 jedinice (1 g.)

Aplikacija za prijavu na eVizitor (1 .g.)

 

 

Spinner myRent

Licenca myRenta za 2 jedinice (1 g.)

Aplikacija za prijavu na eVizitor (1. g.)

Web stranica

 

Spinner myRent

Licenca myRenta za 3 jedinice (1 g.)

Aplikacija za prijavu na eVizitor (1. g.)

Web stranica

Smještaj za Advent u centru Zagreba sa uključenom saunom i privatnim parkingom
Dani: 24.12 do 26.12

Facebook | Instagram | Copyright 2018 Design District. Design & development Paper & Pixel