Archi corner

Interijer je uređenje kompozicija i organizacija poda, stropa i zidova u arhitektonskom prostoru.

Dizajn interijera ili arhitektura interijera jest arhitektonsko-dizajnerska disciplina koja se realizira u masivnom i konkretnom arhitektonskom prostoru što je dokaz da je to stvaralaštvo u svojoj biti spajajući element između velike arhitekture i malog dizajna. Između male arhitekture i velikog dizajna. Između arhitekture i dizajna jednake veličine. Ovisi tko promatra.

Archi corner posebno je osmišljena i uređena izlagačka cjelina Design Districta u Rovinju, na kojem se po prvi puta u regiji predstavljaju renomirani arhitekti i dizajneri interijera. Njihova poslanja su da mijenjaju i uređuju prostore. Prostori moraju biti iskorišteni, ugodni, personalizirani, moderni, praktični, osebujni, odgovarajući…. Zašto bi, uostalom itko od nas laika i pokušavao intervenirati u prostoru kad su  arhitekti i dizajneri interijera jednostavnije rješenje? U Archi corneru moći ćete ih susresti, razgovarati s njima, dobiti besplatne savjete kako urediti svoje prostore te naučiti ponešto o bojama, oblicima i zakonima uređenja.

Postanite izlagač u Archi corneru
Ako ste arhitekt ili dizajner interijera i želite se još više približiti investitorima onda nećete propustiti priliku za prezentaciju u jedinstvenom izlagačkom prostoru.
Izlagačka cjelina Archi corner sastoji se od prostora za prezentaciju veličine 12, 15 i 18 m2. Prostor je kompletno opremljen namještajem renomiranog domaćeg brenda, a postoji mogućnost i najma ekrana. Prezentacijski prostori pomno dizajnerski osmišljeni, odvojeni su pregradama i omogućavaju korisnicima neometane poslovne razgovore. Ambijent i namještaj u prostoru odabirete sami prema prijedlozima naših arhitekata: lounge sofe i fotelje za opuštenu radnu atmosferu, radni stol s više stolica za ozbiljnije poslovne razgovore ili kombinacija – možete sami osmisliti vlastiti izlagački prostor koristeći ponuđeni namještaj.
U Archi corneru možete boraviti dva ili četiri dana Sajma i unaprijed dogovoriti sastanke pomoću aplikacije B2B.

Facebook | Instagram | Copyright 2018 Design District. Design & development Paper & Pixel